Elérhetőségeink: Telefon: 272-09-86, 1047, Cím: Budapest, Megyeri út 7/A , Fax: 272-09-87, e-mail: info@csempecentrum.hu
magyarcsempe

Elérhetőségeink:

Telefon: 272-09-86,

Cím: 1047, Budapest Megyeri út 7/A ,

Fax: 272-09-87,

e-mail: info@csempecentrum.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfõtõl - Péntekig: 8-17 óráig, Szombaton: 9-13 óráig

 

Térkép


Padlólap

padlólap Padlólap kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a beltéri és a kültéri fagyálló burkolatok, illetve a máznélküli és mázas kőporcelán padlólapok. A lengyel gyártók figyelembe veszik Európa keleti részén található klimatikus viszonyokat, ezért a fagyállónak árusított burkolólapok valóban alacsony vízfelvételű és ellenálló termékek. A padlólapok változatos méretekben (15x15, 15x30, 20x20, 30x30, 33x33, 30x60, 60x60) és rengeteg színben, felületben rendelhetők. Egyaránt megtalálható a mediterrán, a minimál, a hagyományos stílus, matt, félfényes vagy fényes felülettel. Padlólapjainkhoz kiegészítő dekor elemek kaphatók.

padlólap kültérBemutatótermünkben több százféle burkolóanyagot tekinthetnek meg, illetve a Lengyel gyártók termékein kívül hazai, spanyol, olasz, cseh gyárak több ezer termékéből is rendelhetnek.

Hagyományos kerámia padlóburkolataink mellet klinker burkolólapokat is árusítunk amelyről bővebben a klinker menüpontban olvashat.

Folyamatosan felülvizsgáljuk és frissítjük a termékválasztékunkat, így nem csak a klasszikus stílusú csempék, padlólapok, hanem a legújabb trendeket követő burkolóanyagok is szerepelnek kínálatunkban.

Üzletek, társasházak, üzemek, rendelők, műhelyek, sportlétesítmények, uszodák, és egyéb nem lakáscélú felhasználók részére ajánlunk ipari burkolatokat, extra vastag greslapokat (targonca használható a felületen), csúszásmentes lapokat (konyhákhoz, autómosókba, közösségi terekbe), homlokzati burkolatokat, uszoda csempéket. A burkolatokhoz különféle dekorok, díszítőcsíkok, díszítőcsempék lábazati és lépcsőelemek kaphatók. Igény szerint egyedi minták elkészítésére is van mód, pl. cégembléma.

padlólapCégünk a klasszikus bemutatótermi, szakeladókkal történő értékesítés elkötelezettje. Fontosnak tartjuk, hogy a vásárló lássa az adott terméket mielőtt egy több évre esetleg több tíz évre szóló döntést hoz. A katalógusokból, újságokból vagy az interneten kinézett termékek, összeállítások sok esetben nem valós felburkolt csempék, padlólapok csak grafikai képek. Nem derül ki, hogy az a termék valójában milyen színű, matt esetleg fényes, felülete csúszik vagy nem….stb. Sajnos mi sem tudjuk az összes általunk forgalmazott gyár több tízezer termékét bemutatni, de törekszünk rá, hogy minél több látható legyen.

Az általunk forgalmazott márkák mindegyike megbízható gyártótól származik, ahol a magas színvonalú gyártási technológia, ellenőrzött és a tartósan jó minőség valamint a kedvező ár/érték arány jellemző.

Burkolóanyagainkhoz teljeskörüen forgalmazzuk a burkoláshoz szükséges segédanyagokat, melyekről bővebbe a segédanyag menüpontban olvashat.

Több ezer magán vásárló és számos lakópark, társasház, közintézmény részére szállítottuk és szállítjuk termékeinket.

A gyártók menüpontban a gyárak weboldalaira juthat, ahol bővebben ismerkedhet a termékekkel.

Budapest és környékén 100.000 Ft vásárlás felett a házhozszállításunk díjmentes! Bővebb felvilágosításért kérem keresse munkatársainkat.